top of page
  • Sj. (Sjoerd) Vredenberg

Werken aan integriteit

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2023


Door Sj. (Sjoerd) Vredenberg en M. (Martin) van Manen


Aankondiging van een nieuwe gezamenlijke activiteit onder de naam Lakatos!


Wij gaan onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, integriteit, compliance en governance bundelen. Vanuit een integrale visie op integriteit.


Wij zijn daarbij enthousiast geraakt over de mogelijkheden om met bewezen aanpak van het bestaande integriteitsdomein ook grip te krijgen op de ‘nieuwe’ typen risico’s en incidenten.


Onze diensten

Behoefte aan onpartijdig en onafhankelijk onderzoek vanwege een vermeende misstand? Of hulp bij het definiëren van ‘de rode lijn’? Heeft u vragen over het inrichten van beheersing? U kunt vanaf vandaag bij ons terecht.


Dat geldt ook voor het inhuren van externe integriteitsdiensten. Denk hierbij aan externe vertrouwenspersonen, ombudsdiensten, ondersteuning van onderzoekscommissies, ondersteuning bij geschillen, ontwikkeling en begeleiding van incidenten- en sanctiecommissies.


Vanaf vandaag is de Lakatos-website te vinden. En natuurlijk vinden we het heel prettig als u volger wordt van de Lakatos LinkedIn-omgeving.


Lakatos, trouwens, was wis- en natuurkundige en wetenschapsfilosoof. Hij had een evenwichtige visie op nut en noodzaak om in onderzoeksprogramma’s plek in te ruimen voor je eigen mogelijke ongelijk…

Voor de pintversie van dit artikel, klik hier.

Comentarios


bottom of page